Popis produktu
Forma
na
hamburgery
Vám
pomůže
vytvořit
pravidelné
placičky
z
mletého
masa
bez
otřepených
okrajů,
které
můžete
buď
usmažit
nebo
ugrilovat.
Do
formy
vložíte
namleté
maso
a
pomocí
víčka
upěchujete.
Materiál:
hliník,
plast.
Rozměry:
forma
vytvoří
hamburgery
o
pr.
11,5
cm,
v.
1,7
cm,
v.
7,5
cm.
Pokud
koupíme
kvalitní
libové
maso,
nepotřebujeme
jako
pojivo
vejce
ani
strouhanku.
Doporučujeme
nejlépe
maso
hovězí.
Čerstvé
maso
třeba
z
plecka,
které
si
ochutíme
francouzskou
hořčicí,
solí,
zeleným
pepřem,
worcesterem
-
a
máme
skvělý
materiál
na
hamburger.
Maso
si
zaslouží
dobře
ručně
promíchat,
při
zpracování
a
tvarování
masa
Vám
pomůže
studená
voda,
maso
se
potom
nelepí.
Vytvořeným
karbanátkům
prospěje
chvilka
odpočinku
v
lednici
před
přípravou.
Na
začátku
grilování
necháme
hamburgery
v
klidu
zatáhnout,
než
jdou
sami
lehce
z
roštu,
pokud
tuto
zásadu
dodržíme,
čistě
je
obrátíme.
Maso
si
musí
ale
odpočinout
i
po
tepelné
úpravě
před
podáváním.